Japanske biler

Bilproduksjon i Japan er ingen nyhet, men en av de aller største produsentene kommer fra Japan. Det er Toyota vi snakker om, et selskap som til og med har utviklet teorier innenfor bedriftsledelse. Men Japan er mer enn bare Toyota, fra dette landet har vi også fått den fantastiske Nissan Skyline og andre biler som Honda CRV og Den tøffe Subaru Impreza. I Japan lages også Acura, Suzuki, Mazda og Mitsubishi.

Japan har laget biler i over 100 år, og hva de neste 100 årene vil bringe, det får barn og barnebarn vite mer om. Det er trygt å si at japanske biler er blant de mest driftsikre på markedet.

Japanske biler i Norge

Japanske biler er svært populære i Norge, og mange lages nettopp på bakgrunn av salg til norske og skandinaviske kunder. Bilene er robuste, men dog nøktern hva gjelder slagvolum, hestekrefter og effekter. Trenger man å fiffe den opp litt, er https://www.worksystem.no stedet å begynne å lete etter inspirasjon. Noen av bestselgerne er biler som:

  • Toyota RAV4
  • Suzuki Vitara
  • Honda Civic
  • Mazda 323

Japanske biler har vært tilgjengelig i Norge i mange år allerede, og det er lite som tyder på at de skal forsvinne med det samme. Til og med Toyota har nå gått inn for å lage el-biler og da er alt lagt til rette for enda nye år på norske veier.

Legg att eit svar

Your email address will not be published.