Bilferie i Europa på budsjett

Planlegger du å ta med bilen på sommerferie i Europa i sommer, men tenker at det blir altfor dyrt? I så fall bør du lese videre og sjekke ut et par gode tips for hvordan du kan spare mye penger på turen. Det trenger nemlig ikke å bli så dyrt, hvis du er bevisst på hvor det er penger å spare.

Planlegg bilferien

Det første du bør gjøre er å planlegge i grove trekk hvilke byer du ønsker å besøke på turen. Legg inn litt slingringsmonn her, da alt sjelden går helt etter planen. Likevel er en god reiseplan smart å ha.

Bestill nødvendig transport god tid i forveien

Hvis du har planlagt en sommerferie hvor du kommer til å ta flere ferger, er det lurt å booke billettene i god tid før avreise. Dermed kan du spare penger, i tillegg til at du er sikret å komme med, slik at du slipper å betale for unødvendige overnattinger og alt det fører med seg. Reis på dagtid slik at du slipper å betale for lugar, osv.

Unngå sløsing av penger på mat

Det er jo selvsagt godt å ta seg litt ekstra ut når det er ferie, og du skal jo selvsagt ha deg noen gode middager på restauranter på reisen. Men pakk litt ekstra proviant som du har i bilen. På den måten vil du spare mye penger på mat. Hvis det er mye mas i bilen med unger og styr, kan du avstresse litt med favorittmusikken din på øret med rimelige bluetooth hodetelefoner av god kvalitet. Det er jo også litt kos å lage sin egen frokost på campingen før dagens utflukt, da. Ta med deg din egen kjølebag i bilen slik at du alltid har kald drikke og litt fersk mat.

Spis mellommåltidene på rasteplasser, og spar penger i stedet for å spise på dyre snackbarer og cafeer på veien.

God tur!

Legg att eit svar

Your email address will not be published.