Slik kler du opp barna til roadtripen!

Når sommeren nærmer seg og temperaturene stiger, er det tid for å planlegge den årlige familie-roadtripen. Selv om bilen er fullpakket med alt du trenger for turen, kan det være lurt å tenke på hva barna skal ha på seg underveis. Etter mange timer i bilen er det viktig at klærne er behagelige og pustende, samtidig som de også må tåle litt søle og lek.

Stort utvalg og høy kvalitet

Hummel har et stort utvalg av praktiske og stilige klær til barna, og vi anbefaler å sjekke ut sortimentet av hummel til barn hos Kidsbrandstore.no før dere setter dere i bilen.

En av våre favoritter for roadtrips er Hummels komfortable joggebukser i myk bomull. De har elastisk linning og ribb nederst, så barna kan bevege seg fritt og leke i dem. Joggebuksene passer perfekt til en kveld med film på iPaden eller en rast ved en lekeplass.

Klær for alle

En annen klassiker er t-skjorter med morsomme trykk. Hummel har en mengde ulike motiver å velge mellom, fra dyr og planter til sportslogoer. T-skjortene er laget av et pustende materiale som gir god ventilasjon, noe som er viktig når barna svetter litt ekstra i setet. Kanskje har du skaffet deg ny bil, og vil dermed sørge for at det ikke blir svetteflekker i setene?

Uansett hva dere skal finne på underveis, kan Hummels klær til barn være en god investering. De er komfortable, stilige og tåler litt søle, noe som gjør dem perfekte for en roadtrip med barn. Sjekk ut sortimentet hos Kidsbrandstore.no og kle opp barna til turen i dag!

Europeiske biler

Legg att eit svar

Your email address will not be published.