Ny bil i voksen alder

Mange eldre kjører bil til langt opp i årene, og det kan også dukke opp et ønske om ny bil på eldre dager. Hvorfor ikke? Som pensjonist er det mye du skal være med på, og endelig har du kanskje tid til å kjøre litt rundt bare for moro skyld. Er du litt dårlig til beins, er det også bedre å kjøre selv, spesielt dersom du bor et sted med dårlig kollektivtilbud. Har du bil, kan du også hjelpe andre eldre som er skrøpelige, for eksempel med å kjøre dem til lege og sykehus eller til stemmelokalet når det er valg. Eldre som ikke kjører bil selv kan raskt bli isolert og ensomme, men du kan kjøre dem til seniortreff eller bare til en kafé der de kan møte folk.

Elbil eller fossilbil?

Det er ingenting i veien for å kjøpe en moderne bil som eldre sjåfør. Elbiler er ikke vanskeligere å kjøre enn fossilbiler, og det er faktisk veldig mange eldre som er opptatt av miljø og klima. I tillegg er det enkelte fordeler med elbiler, for eksempel lavere eller ingen bompenger. Har du en god strømavtale, trenger det ikke å koste stort å lade elbilen. Det koster jo også penger å fylle tanken på en fossilbil. Bruk gjerne smart ladeboks for å gjøre ladingen mest mulig gunstig. Går du inn på https://heisenior.no/ finner du dessuten gode tilbud på ulike ting du trenger. Da kan du spare penger som du i stedet kan bruke på bilen din.

Pensjonistlivet har sine fordeler

Mange gruer seg til å bli godt voksen eller eldre, men det er mange ting å se fram til på eldre dager. For eksempel får mange mye mer fritid og større mulighet til å tenke på seg selv. Eventuelle barn er voksne og klarer seg selv, og når man blir pensjonist, er det lettere å farte litt rundt og bli med på alt man tidligere ikke hadde tid til. Og https://heisenior.no/ har mange gode tilbud til alle som er 55+. Her er det også mye å glede seg til, og mange penger å spare.

Som pensjonist har du bedre tid til venner, og du kan bruke mer tid på hobbyer. Det er også viktig å bruke tid på trening, og med ny bil blir det enklere å komme seg til treningssenteret eller ut i naturen. Du kan sjekke om https://heisenior.no/ har rabatter på treningsklær eller annet du trenger for å holde deg aktiv.

Bruk tid med venner

Venner er viktig hele livet, og som pensjonist bør du bruke ekstra mye tid med vennene. Nå kan du ta igjen alt dere ikke hadde tid til å gjøre tidligere. Gå til https://heisenior.no/ og kjøp rimelige kinobilletter til deg selv og vennene dine. Se igjen en klassiker eller finn en ny film som faller i smak. Kombiner kinobesøket med god mat før eller etter filmen. Eller ta dere en biltur til et fint sted. Bli gjerne oppe lenge. Det er jo ingen som maser om at du må legge deg tidlig, og er du pensjonist kan du endelig sove litt lenger om morgenen. Bare husk å ikke sove bort hele dagen, for deg er mye spennende du kan fylle livet ditt med også som voksen.

Legg att eit svar

Your email address will not be published.