Norgesferie på veien

Sommerferien nærmer seg, og flere enn noensinne planlegger en ferie i hjemlandet. Det er mange måter å reise på, men det absolutt enkleste er en ferie på veien, i egen eller leid bil. Når man kjører har man mange flere valgmuligheter. Man kan lage løsere planer, og bestemme seg for hvor man vil overnatte mens man er på veien. Det er all grunn til å tro at en Norgesferie kan bli både variert og spennende, og forhåpentligvis blir været godt. Å dra ut på tur i egen bil gir frihet til å være impulsiv, og passer perfekt når man reiser alene eller med partneren.

Hva trenger man for å gjøre en bilferie knirkefri? Det kan bli slitsomt å kjøre lange distanser, og da er det viktig at man har tenkt på enkle hjelpemidler for å unngå unødvendige problemer. Når sola skinner på bilen kan man risikere å komme tilbake til en brennvarm bil. I stedet for å lete etter en parkeringsplass med skygge, kan man ta fram Solfilm og dekke til vinduene på alle sider. Dette er et enkelt knep for å unngå å måtte vente for å kjøle ned bilen.

For å gjøre bilferien så avslappende som mulig, kan man forberede god musikk og lydbøker som vil underholde på de kjedeligste delene av veien. Husk også rikelig med vann, kaffe og snacks. En oppdatert veibok kan være lurt å ha i bakhånd i tilfelle man skulle befinne seg på steder uten mobildekning.

Legg att eit svar

Your email address will not be published.